Kapat

Faaliyetlerini Başkanlığımıza bağlı olarak sürdüren Değişim ve Gelişim Öğrenci Topluluğu, 26 Şubat 1992 yılında Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinde, Hocalı Kasabası'nda yapılan katliamın yıldönümü nedeniyle Prof. Dr. Gökhan BUDAK Konferans Salonunda bir konferans düzenledi.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan YAZICI ve İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ramin SADIGOV’un konuşmacı olarak katıldığı programda; Rusya’nın Ermeni Siyaseti ve Azerbaycan Türkleri üzerinde izlediği politikanın dünü ve bugünü, işgal altındaki Karabağ olaylarının tüm yönlerine değinildi.
Ayrıca Konferans’ta Hocalı ’da yapılan katliamla ilgili fotoğraflar ve işgal altındaki bölgeyle ilgili de grafiksel bilgiler paylaşıldı. Topluluk üyeleri, akademisyenler ve öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği program soru-cevap bölümüyle sona erdi.